Armani junior mode & geschiedenis.

 

Armani junior mode & geschiedenis.

Het verhaal van Armani junior en Sergio

Armani junior en Sergio Galeotti begonnen in de jaren 70 het merk Armani in de stad Milaan, dat eerst alleen voor herenkleding bestond. Het Armani-jack, geen structuur had, kreeg snel passies en zou al snel door vrouwen worden aangetrokken. Het Armani-rijk werd geboren in 1970. Is het een geheim? Misschien.. Een discreet ontwerp dat moderniteit, eenvoud en tijdloosheid combineert met meerdere lijnen?

Armani junior

Armani voor kinderen

Armani voor kinderen ''Armani Junior'', Armani's merk voor kinderen, werd tegelijk met Armani Baby gelanceerd. Het heeft alle stijl van Armani in een kleine mini me versie en een serie Armani-jeans voor kinderen, T-shirts met Armani Junior-logo's, stijlvolle kinderkleding en ultra-elegante cadeaus voor pasgeborenen met het Armani Baby outletassortiment. Van back-to-schoolkleding tot outfits voor speciale gelegenheden, Armani Junior kleedt meisjes, jongens en baby's met verschillende mix van stoffen die gemaakt zijn van hoge kwaliteit. De Armani Junior-teams zijn extreem streng in de ontwerp en het comfort van de kinderkleding die ze ontwerpen en passen de instructies van de meester letterlijk toe en creƫren een mini-me-garderobe met die direct herkenbare Armani sport-chique styling.

Webshops:


Lijst met webshops die Armani junior aanbieden:

Kleertjes.com
Zalando.com
divali-online.com
luqi.nl

De ontwerper

Giorgio Armani is de oprichter van het Italiaanse modehuis die zijn naam dragen. het ontwerpt, maakt, distribueert en verkoopt haute couture, lederwaren, kinderkleding, modeaccessoires en schoenen. Het merk Armani brengt deze producten op de markt onder verschillende labels, waaronder Emporio Armani, Giorgio ArmaniArmani Junior, Armani Jeans en Armani Exchange. Het merk ''Armani'', gemaakt voor het praktisch uitvinden van rode-loper-dressing, staat synoniem voor hollywood-glamour en sensuele silhouetten die beroemdheden hebben gewonnen van Julia Roberts, Jodie Foster en Katie Holmes tot Michelle Pfeiffer en Tom Cruise.

Koop tips bij Stylonic


1: Maak gebruik van de zoekbalk
De meeste Italiaanse merken kennen nederlandse kopers niet, vooral degenen met hogere prijzen, en ze zijn duur maar wel met hoge kwaliteit stof. Zoek gewoon de merknaam op en druk enter op de zoekbalk. Je kunt outlet items kopen om een ​​paar honderd euros te besparen.

# 2: Wacht op de verkoop
Hoe kom je hier achter ? Je kunt je aanmelden op onze nieuwsbrief Maak een apart e-mailaccount aan waar al uw nieuwsbrieven naar toe gaan. Op die manier bent u altijd op de hoogte zonder uw dagelijkse e-mail te verstoppen. Voor sociale media: volg ons op Facebook of Instagram.

# 3: Koop alleen wat je mooi vind
Stop met het kopen van dingen die je niet leuk vindt en koop alleen wat je kindje leuk gaat staan! Als je bijvoorbeeld je kleine zoon gaat kleden, kies je altijd dingen die je leuk vindt boven dingen die uw kind leuk vindt, dus stop met geld uitgeven aan dure dingen die minder mooi zijn. Kwaliteit boven kwantiteit! bestel minder items waar je van houdt in plaats van veel items die je niet mooi leuk vindt.

Ik weet dat we hier alleen kleine tips hebben gegeven, Maar ik hoop dat u de tips aanneemt en eens een kijkje neemt op onze webshop. Wij kunnen niet wachten om uw feedback te krijgen over wat nuttig was en over welke andere merken die u graag zou terug zou willen zien op onze webshop!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Babypakjes op de valentijnsdag voor uw kind

Kindersokken online verkrijgbaar | Blogs | Stylonicnederland

Jongenskleding sale kinderkleding | 50% in de uitverkoop | Stylonicnederland