Exclusieve kinderkleding voor jongens en meisjes | Blog |

Exclusieve kinderkleding voor jongens en meisjes


Zomer vakantie Marokko en Spanje


Wat heb jij deze zomer gedaan? We verkenden dit jaar onze nieuwe stad en omgeving, die zoveel te delen heeft, we ontdekken tot de dag van vandaag nog steeds terwijl we bezig zijn met van alles en nog wat. Onze zomer vakantie wordt dit jaar heel spannend, maar we reisden door Tanger, Marokko waar we uiteindelijk in Marrakech zijn gestopt, We hebben veel gezien waaronder de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en 16 kilometer verderop, de Tarife, Spanje zagen we van verte natuurlijk ook.

Kende jij deze omgeving al? Het was niet onze eerste keer in Tanger, maar het is de eerste zomer waarin we meer tijd hebben gehad om de oceaangebieden te ontdekken. We brachten tijd door om zoveel mogelijk stranden te ontdekken, we gingen vissen op de oceaan en genoten van zonsondergang en hadden geweldig eten in verborgen juweeltjes van cafés en lokale restaurants. De stranden zijn hier prachtig maar toch grotendeels leeg, zelfs in het hoogseizoen waneer de zonnetje schijnt. En met het snel vervagen van de zomer, maakten we eindelijk een dagtocht in de bergen. Nu denk je wat heeft dit met kinderen te maken? vergeet niet dat ieder zomer uw kind er leuk gekleed bij moet lopen. ik zal je een verhaal vertellen over Hanneke Feenstra.

Hanneke Feenstra



Hanneke Feenstra is een stijlgoeroe voor kinderen, bekend om het identificeren van hete trends en het spotten van de nieuwste, beste exclusieve kinderkleding. Met een benijdenswaardige lijst van klanten, waaronder enkele van de grootste retailers in Italië en de coolste opkomende ontwerpers, is wat Hanneke niet weet over kindermode gewoon niet de moeite waard om te weten.

In haar 9 jaar ervaring in het werken voor enkele van 's werelds grootste kinder- en modemerken, waaronder Armani junior, Hugo Boss en Great Universal Stores (nu Home Retail Group, eigenaar van Habitat), heeft Hanneke een benijdenswaardige lijst van contacten opgebouwd en zichzelf gepositioneerd als een hoofdcommentator in de kindermode-industrie.

Een regelmatig gezicht in het panel van de meest beste evenementen in de branche, waaronder de Independent Retailer Awards en Bubble London, Hanneke staat bekend om haar openhartige opvattingen over wat hot is, wat niet en wat gewoon lelijk is!

Exclusieve kinderkleding merken



Haar oog voor stijl wordt gecomplimenteerd door een scherp zakelijk gevoel, nadat ze in 2012 haar eigen kindermodezaak had geopend en voor het eerst nieuwe Italiaanse merken naar Nederland had bracht. Ze heeft deze expertise nu uitgebreid naar verschillende bedrijven, van kleine merken tot Grote luxe merken.


Naast mode biedt Stylonic leuke kinderaccessoires met bekende Italiaanse en internationale merken.

Hanneke is openhartig en oprecht in haar analyse en advies en is een van de meest herkenbare stemmen in de kindermode-industrie, die overal advies kan geven. Zij adviseert ook eens kijkje te nemen bij Stylonic. Daar worden exclusieve kinderkleding verkocht voor een leuke prijs!

De mooie luxe jongens kleding merken die wij op dit moment aanbieden zijn:

- Alviero Martini

- Armani junior

- Cesare Paciotti

- Diadora

- Diesel

- Fred Mello

- Gaudi

- Harmont & Blaine

- Hugo Boss

- Il Gufo

- Iceberg

- John Galliano

- Karl Lagerfeld

- Kids Company

- Manuel Ritz

- Msgm

- Pyrex

- Peuterey

- Sergio Taccchini

- Sundek

- Trussardi

- Timberland kids





Reacties

Populaire posts van deze blog

Babypakjes op de valentijnsdag voor uw kind

Kindersokken online verkrijgbaar | Blogs | Stylonicnederland

Winterjas meisje tijdens winter | Blogs | Stylonicnederland