De juiste onesie kiezen voor je pasgeborene

Onesie voor pasgeborene

onesie kind


Wanneer uw kind wordt geboren, is een van de eerste dingen die u als ouder doet, het aankleden. Dat is niet meer dan natuurlijk!

Maar als het gaat om kleding voor pasgeborenen, zijn er veel opties en factoren waarmee u rekening moet houden om ervoor te zorgen dat de nieuwe outfit van uw baby perfect bij hem of haar past, warm genoeg is en er over het algemeen gewoon goed uitziet.

In dit artikel zullen we het hebben over hoe je de juiste onesie voor je pasgeboren baby kiest, zodat je al de kleding van je kleintje snel en met vertrouwen kunt kopen!


Kiezen tussen een onesie met korte en lange mouwen

Houd bij het kiezen tussen rompertjes met korte en lange mouwen rekening met het comfort van uw baby. Onesies met lange mouwen zijn ideaal als je in een kouder klimaat leeft of als je je kleintje wilt beschermen tegen krassende dekens. 

Verschonen

Houd er rekening mee dat het moeilijker zal zijn om de luier van uw baby te verschonen terwijl hij of zij lange mouwen draagt, dus misschien wilt u korte mouwen aanhouden totdat ze mobiel zijn. Als je in een milder klimaat leeft en je geen zorgen maakt over krassende dekens, zijn rompertjes met lange mouwen niet nodig. Ga jij een onesie kind online bestellen? dan is het belangrijk om de maattabel eerst goed te bekijken, onesies en rompertjes hebben meestal babymaten. Wanneer u een onesie gekocht heeft en je maakt deze schoon, zorg er gewoon voor dat alle blootgestelde huid bedekt is met een laag kleding. Het komt neer op? Kies welke stijl onesie het beste bij jouw levensstijl past!


Welke stof kies ik?

Katoen is populair en overal verkrijgbaar, maar er zijn andere opties. Bamboestof is een persoonlijke favoriet; het is zacht en ademend, waardoor het vooral goed is voor de gevoelige huid.

Katoen

Gebreide stoffen zoals katoenen jersey werken ook goed omdat ze wat rekbaar zijn; naast hun ademend vermogen en zachtheid, hebben ze vaak een beetje meegeven dat het verschonen van luiers gemakkelijker kan maken voor alle betrokkenen.


Hoe kan ik het op maat maken?

Een van de eerste vragen die veel ouders hebben bij het kiezen van een babyrompertje is: Hoe weet ik welke maat ik nodig heb? Als u online of via een catalogus koopt, kunt u meestal het gewicht en de lengte van uw kind gebruiken om de juiste maat te vinden. De meeste fabrikanten zullen zelfs grafieken met exacte maatinformatie leveren op basis van deze twee factoren. 

Beoordeel de huidige kleding

Als u persoonlijk in een winkel winkelt, kan het moeilijker zijn. Hoewel de meeste baby's in een van de drie maatcategorieën vallen - klein, medium of groot - kan het moeilijker zijn om te beoordelen hoeveel ruimte uw kind heeft tussen zijn huidige kleding en zijn werkelijke gewicht en lengte. Het beste kunt u een leeftijdsaanduiding op de kleding zoeken.


Welk ontwerp moet ik kiezen?

Bij het kiezen van een onesie design heb je verschillende opties. Een van je belangrijkste overwegingen zou moeten zijn of je van plan bent om een ​​professionele fotograaf foto's te laten maken van je nieuwe baby in haar onesie. Als dat zo is, kun je het beste een ontwerp kiezen dat er geweldig uitziet als het wordt vastgelegd door een camera. 

Dierenthema

Veel ouders kiezen dierenthema's voor de eerste fotoshoot van hun pasgeboren baby, omdat baby's van dieren lijken te houden en vaak grappige gezichten trekken als ze met de knuffelversies spelen. Dierenthema's omvatten ook populaire boskarakters zoals herten en vossen, die volwassenen kunnen aanspreken die nostalgisch zijn over hun eigen jeugdherinneringen aan natuurprogramma's op school of in natuurgebieden.


Waarom zou ik flatlock naden gebruiken?

Kleding uit één stuk is een populaire babykledingstijl, maar flatlock naden bieden meer comfort dan een rechte steek. Omdat ze wrijving voorkomen, zijn ze geweldig voor de gevoelige huid. Dit is vooral belangrijk bij het kiezen van kleding die je kleintje de hele dag dicht op de huid zal dragen; flatlock-naden voelen zachter aan tegen de gevoelige huid en zullen niet wrijven of irriteren, waardoor u gemoedsrust krijgt tijdens het verschonen van luiers.

Flatlock naden gebruiken ook minder draad dan traditionele naaimethoden, wat op de lange termijn geld bespaart. Baby's groeien immers vrij snel uit hun kleren! Als je stijlvolle stukken wilt kiezen die zijn gemaakt van zachte stof en lang meegaan, zoek dan naar exemplaren met flatlock-naden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Babypakjes op de valentijnsdag voor uw kind

Winterjas meisje tijdens winter | Blogs | Stylonicnederland

Kindersokken online verkrijgbaar | Blogs | Stylonicnederland