Kinderaccessoires - De beste kleuren

 Kinderaccessoires - De beste kleuren

accessoires kind


de beste kleuren voor kinderaccessoires - vier jaar geleden kocht ik mijn eerste kinderaccessoires, ... het was liefde op het eerste gezicht. Sindsdien koop ik steeds meer kinderaccessoires, ... tot het punt waarop mijn hele garderobe vol zit met alleen maar kinderaccessoires. Grapje - ik heb eigenlijk niet zoveel kinderaccessoires om een ​​hele kledingkast te vullen! Maar serieus, ik hou van winkelen voor kinderaccessoires, en ik heb een aantal hele goede tips gevonden voor het kiezen van de beste kleur voor je nieuwe babykleding!


Kinderaccessoires

Babykleding wordt in verschillende kleuren verkocht en de meeste ouders zijn het erover eens dat jongens van blauw houden en meisjes van roze. Wil je de accessoires kind online bestellen? dat kan alleen zo eenvoudig is het niet altijd. Er zijn verschillende andere gender neutrale kleuren, maar waarom zou je de ene kiezen in plaats van de andere? Welk effect hebben deze kleuren op uw kind? En zijn er nog andere factoren die onze keuze beïnvloeden? Hier is een snel overzicht. 


Kleding voor babyjongens

Als je op zoek bent naar meer kleurinspiratie, stop dan niet bij babyjongenskleding. Het meeste van wat je in een typische kledinglijn voor babyjongens vindt, zal ook geweldige babykleding voor meisjes zijn. Er zijn een aantal dingen die beter werken bij een jongen dan bij een meisje, maar over het algemeen kun je wegkomen met mixen en matchen totdat je iets vindt dat er goed uitziet. Een uitzondering daarop is zwart, waarvan keer op keer is aangetoond dat het niet goed werkt voor baby's van beide geslachten. Zelfs als het een paar schattige versieringen of functies heeft, blijf uit de buurt van zwart bij het aankleden van je kleintje.


Kleding voor babymeisjes

Roze is gewoon geen kleur die wordt geassocieerd met babymeisjes, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De laatste jaren wordt roze steeds meer gebruikt in meisjeskleding en speelgoed, maar historisch was het een jongenskleur. Als je bijvoorbeeld vintage babykleding van ongeveer 50 jaar geleden bekijkt, zal het je misschien verbazen dat de meeste overwegend wit of blauw zijn. Pas ongeveer 30 jaar geleden begonnen babymeisjes regelmatig pastelkleuren te dragen, zoals lichtgeel en roze. Dat betekent niet dat roze een slechte kleur is voor babymeisjes - het betekent alleen dat de meeste mensen je kleintje zullen associëren met een meer neutrale kleur in plaats van een overdreven vrouwelijke tint.


Peuterkleding

Hier is een eenvoudige richtlijn voor het aankleden van uw kind, gebaseerd op hun grootte. In de meeste gevallen is alles wat je echt nodig hebt één outfit voor elke dag van de week, bestaande uit een broek, korte broek en een shirt (jurken, truien of t-shirts zijn niet nodig!). Omdat pasgeboren baby's zo snel door kleding heen gaan, is het het beste om te wachten tot ze minstens zes maanden oud zijn voordat ze zich met meer dan één set bezighouden. Voor kinderen tot twee jaar: Kies leuke kleuren; kleintjes geven niet veel om stijl. Als je strepen of bloemenprints wilt toevoegen naarmate je kind ouder wordt, be my guest.


Babykamer

Kleurtrends in het ontwerp van babykamers zijn in de loop van de tijd relatief consistent gebleven. Terwijl populaire kleuren voor jongens en meisjes zijn gekomen en gegaan, zijn gender neutrale paletten belangrijk gebleven voor ouders die liever niet een kamer specifiek voor een jongen of een meisje decoreren. Gender neutrale kleurenschema's, die vaak roze, bruin en bruin bevatten, zijn te vinden in bijna elke hoek van uw huis - van speelgoed tot kleding en alles daartussenin. Kiezen voor baby blues of pasteltinten is niet nodig als je kleur in de babykamer wilt brengen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Babypakjes op de valentijnsdag voor uw kind

Kindersokken online verkrijgbaar | Blogs | Stylonicnederland

Winterjas meisje tijdens winter | Blogs | Stylonicnederland